ramadersagrupats.com

Carn vedella: Propietats beneficis.

Carne de ternera: Propiedades y beneficios

La carn de vedella és un dels productes més consumits en la gastronomia, té nombrosos punts positius pels quals, amb consum responsable, l’hauries d’incorporar en la teva dieta. Carn vedella: Propietats beneficis.

Propietats y beneficis de la carn de vedella.

Malgrat classificar-se com un mateix producte, la vedella pot diferenciar-se clarament en funció de l’edat de l’animal. En les vaques més joves, podràs distingir un color rosat en les seves peces de carn, que és més fosc quan ja ha complert l’any d’edat. És una carn molt rica en nutrients i amb molt poc greix, apta per a tot tipus de dietes.

Una qualitat que destaca d’aquesta carn és el seu elevat percentatge de proteïnes i d’una gran qualitat. Conté aminoàcids que són fonamentals per a mantenir una bona salut. La vedella també és rica en minerals.

Entre els més importants cal nomenar el ferro i el zinc. El primer d’ells és crucial per a evitar problemes d’anèmia i també col·labora amb el correcte funcionament de la memòria. El segon resulta necessari per al correcte funcionament del sistema immunitari i també ofereix beneficis per al desenvolupament i el funcionament dels òrgans interns del cos humà.

No ens podem oblidar de les vitamines, un aspecte valuós en qualsevol aliment. En la carn de vedella destaca la presència d’algunes vitamines del grup B, com la B12, que ajuda a aconseguir una producció normal de glòbuls vermells en la sang i també col·labora amb l’absorció dels greixos i de les proteïnes per l’organisme. Aquesta vitamina combat l’anèmia i s’absorbeix a través de l’alimentació.

No dubtis a implementar aquest plat algun dia de la teva setmana, tenim un producte de qualitat. Així mateix, tenim diversos productes típicament mallorquins que segur que t’interessen.

Altres productes típics i saludables

Hem pogut veure la Carn vedella: Propietats beneficis. Encara que la vedella ofereix moltes possibilitats, no pots oblidar-te dels nostres embotits de Mallorca. Cal destacar el botifarró de Mallorca i el Camaiot de Mallorca. A les Illes Balears també comptem amb el gran formatge de Menorca, una menja poca coneguda, però que enamora a tots els que el proven.

A la nostra botiga en línia també comptem amb sobrassada de Mallorca d’una gran qualitat. Tots els nostres productes són elaborats en les nostres pròpies instal·lacions. No esperis més i fes la teva comanda per a gaudir a la teva casa de la gastronomia de les illes.

Anar inici