ramadersagrupats.com

Propietats de la Carn de Vedella

L’única manera de portar treballant tants anys en aquest sector i convertir-se en un referent expert en la creació i distribució d’embotits d’alta qualitat és sentir passió per la nostra tasca al camp, l’amor per la natura i la defensa dels seus processos. Tota una vida llaurada al camp, que es veu recompensada amb la satisfacció dels nostres clients.

Un producte essencial que oferim és la carn fresca, en aquest cas, la carn de vedella

Propietats de la Carn de Vedella

Propietats de la carn de vedella per excel·lència, és molt rica en proteïnes. En aquest cas, supera qualsevol altre aliment no carni pel que fa a valor proteic. Els seus avantatges són múltiples, des de l’equilibri de nutrients que aporta al nostre organisme fins al deliciós sabor. És una font de proteïnes i vitamines, a més de contenir un gran nombre de minerals com ara ferro, fòsfor o vitamina B12. Compra sempre la millor qualitat.

Per facilitar-te la compra d’aquests productes, tenim un bon servei de lliurament a domicili que divideix Mallorca en 4 sectors, i cadascun tenen els seus dies específics de lliurament, així garantim ser organitzats i precisos als nostres clients, la nostra prioritat és que els nostres clients estiguin contents tant amb el producte com amb el servei. Per això, molts clients ens trien com a proveïdor de productes carnis de manera online o presencial.

Treballem sempre seguint els mètodes artesanals de sempre i tots aquests anys d’experiència ens converteixen en mestres ramaders per garantir un producte de gran qualitat.

Anar inici