ramadersagrupats.com

Productes Carnis km0

A Ramaders Agrupats fa més de 40 anys que treballam de manera artesanal. Criança i producció sempre han estat entre les bases de la ramaderia extensiva i un producte km 0 de màxima qualitat. Sent respectuosos amb la natura i respectant els períodes de creixement de tot el nostre bestiar. Productes Carnis km0.

En què consisteix que sigui un producte km0?

Els Productes Carnis km0 també són anomenats productes de proximitat, es caracteritzen per la poca distància que hi ha entre el seu lloc de producció o de recol·lecció i el punt de venda o de consum final.

Perquè un article pugui ser considerat com un producte Km0 ha de complir una sèrie de requisits. Així, la producció i el consum s’han de trobar a menys de 100 quilòmetres de distància. Tant en la producció com en el transport i la distribució, s’han de seguir polítiques i mesures de protecció mediambiental. Afavorint així la ramaderia i gastronomia local, tot això comporta una alimentació més sana i equilibrada.

En aquest mètode tradicional de treball en què s’imiten els ecosistemes naturals per a un desenvolupament més favorable dels animals.

Preservam l’ecosistema de les nostres explotacions ramaderes, reduïm de manera inmensa l´impacte de l’ús de combustibles fòssils. De la mateixa manera, els nostres productes obtinguts de forma tradicional, ja sigui l’àmplia varietat de sobrassada, camaiot, botifarra o els nostres productes de carn fresca, són d’una qualitat excel·lent.

Els nostres embotits artesanals i tota la gamma de carn fresca disponible a l’abast d’un clic. Encarrega el que vulguis a la nostra web i arribarà al teu domicili en poques hores. Fes-li una ullada a l’apartat d’ofertes, segur que hi ha una perfecta per a tu.

Experts artesans en l’elaboració d’embotits des del 1982. És la nostra passió, i gràcies a tot l’esforç que duem a terme podem garantir la qualitat del nostre producte. Demana la teva comanda a Ramaders Agrupats.

Anar inici