ramadersagrupats.com

Qualitat de la carn amb Identitat: Ramaders Agrupats

Meat Quality
Ramaders-Agrupats

Qualitat de la carn

Ramaders Agrupats, entenem la importància d’anar més enllà de les etiquetes. No som simplement una granja, som un compromís amb l’excel·lència en els productes carnis que arriben a taula. Això pren rellevància en parlar d’exquisideses gastronòmiques com la sobrassada, el camallot i la tradicional carn fresca.

El nostre Enfocament a la Qualitat Ramadera

Criem animals respectant el seu entorn i cuidant el seu benestar, això és el nostre principi fonamental. Minimitzem el nostre impacte ambiental i garantim que les futures generacions també puguin gaudir d’aquests beneficis.

La Relació entre Qualitat i Origen

La qualitat dels productes carnis està estretament lligada al seu origen, una connexió que sovint passa per alt. Això afecta aspectes com el sabor, la textura i el valor nutricional.

Prenguem, per exemple, la sobrassada. Aquest embotit deliciós, típic de les Illes Balears, s’elabora utilitzant porcs autòctons. Això no obstant, és important ressaltar que no sempre ens limitem a aquesta raça. Tant porcs negres mallorquins, raça autòctona com porcs blancs, contribueixen al nostre procés d’elaboració.

El Cas del Camallot: Excel·lència en Embotits

L’atenció dedicada a l’alimentació i la criança dels nostres animals també es manifesta en la qualitat del camallot, un altre embotit tradicional de les Balears. Igual que la sobrassada, el camallot es distingeix pel sabor únic i la inigualable qualitat.

Carn Fresca de Procedència Identificada

A l’àmbit de la carn fresca, l’alimentació és un factor fonamental. A Ramaders Agrupats, seguim pràctiques ramaderes que promouen la salut i el benestar animal. Com a resultat, produïm carn d’alta qualitat, reconeixible pel seu sabor, sucositat i riquesa nutricional.

Beneficis per a la Salut i el Medi Ambient

Els productes carnis que oferim tenen beneficis múltiples per a la salut. La nostra carn sol tenir menys greix saturat i més nutrients essencials, com els àcids grassos omega-3. Això és degut a la dieta equilibrada i natural dels nostres animals. A més, evitem l´ús excessiu d´antibiòtics, contribuint a reduir la resistència en els éssers humans.

Una Elecció Conscient

En triar els nostres productes, no només estàs optant per la qualitat i el sabor. Estàs contribuint a la preservació dels recursos naturals i al KM 0.

Ramaders Agrupats, la qualitat amb identitat és el nostre compromís. La propera vegada que adquireixis sobrassadacamallot o carn fresca, considera la història darrere de la teva elecció. Els nostres productes us ofereixen un plat no només saborós, sinó també significatiu

Anar inici